Svea Work

Svea Work är en del av koncernen Svea Partners, som består av en stor bredd av företag bland annat utbildning, familjehem, IT och Svea Foundation som är en ideell organisation. Vi på Svea Work arbetar med bemanning och rekrytering av vårdpersonal till både kommuner, regioner och vårdföretag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn. Genom att erbjuda smidiga personallösningar av kvalificerad vårdpersonal ger vi samhällets vårdaktörer utrymme att höja sin vårdkvalité.

 



 

Hur arbetar Svea Work?

Svea Work arbetar hela tiden efter att hitta det uppdrag som passar för våra nuvarande konsulter, men även våra nya konsulter som söker till oss. Vi arbetar aktivt med att matcha våra konsulter med uppdrag utifrån dess önskemål och kompetens. Därefter gör vi bakgrundskontroller på konsulterna vilket gör att vi alltid kan garantera toppklassig personal för våra kunder. Svea Works konsultchefer är ständigt kontaktbara och är håller din hand hela vägen. Vi arbetar kontinuerligt med omsorg, socialt arbete och vidareutbildning för att kunna erbjuda våra klienter så kompetent och engagerad personal som det är möjligt.

 

Varför bör just du välja att arbeta med Svea Work?

Vi vill alltid att du ska känna dig trygg, vi håller tät kontakt med dig och finns alltid tillgängliga. Vi jobbar hårt för att tillgodose dina önskemål som konsult hos oss. Arbetar du utanför där du bor bistår vi dig med ett boende som passar för dig. Du får en trygghet i din anställning hos oss genom att du tillhandahålls kollektivavtal, vilket innebär att du får din framtid tryggad med försäkringar och tjänstepension. Genom dom bästa förutsättningarna har du en trygghet som ger dig möjligheten att fokusera på att leverera vård i världsklass. Vi tror på att trygghet skapar välmående och genom gott välmående gör du ett ännu bättre arbete.

 



 

Svea Works värdegrunder

Vi tror på att stötta konsulterna hela vägen och värna om våra kontakter leder till framgångsrika rekrytering, som i sin tur skapar en trygghet hos konsulten. Stressen och pressen som vårdpersonal arbetar under hela tiden är utmattande, men vi på Svea Work vill att konsultens välmående kommer först. Du ska kunna arbeta under bra arbetsförhållande och ska känna dig trygg under tiden du arbetar utan att vara orolig för att arbeta för mycket. Vi anpassar ditt arbete utefter dig och kommer alltid vara vid din sida och vägleda dig genom ditt arbete. Fokuset för oss är även att arbeta med våra uppdragsgivare och hjälpa avdelningar att få tillräckligt med personal för att täcka deras behov. Börja arbeta med oss på Svea Work, ansök till oss via vår hemsida www.sveawork.se Du hittar oss även på sociala medier!

Comments